Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 00:57

Μεσολόγγι: Ξεκίνησε τμήμα παιδικής ζωγραφικής στο Ευηνοχώρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη επιτυχία έχει το Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής που δημιούργησε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» και λειτουργεί στο Ευηνοχώρι.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα στον χώρο του Διοικητηρίου Ευηνοχωρίου με διδάσκαλο τον εκπαιδευτικό εικαστικών κ. Ντούμα Νίκο που κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές του και ήδη λειτουργούν δύο τμήματα…

Μεγάλη βοήθεια για την συγκρότηση των τμημάτων υπήρξε απ’ τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ευηνοχωρίου κ.κ. Κάτια Παντελή – Ντούνη και Γονή Αθανασία, καθώς επίσης και απ’ τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ευηνοχωρίου κ. Νίκο Ψεύτη που διέθεσε αίθουσα διδασκαλίας.

Ήδη ο Λαογραφικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» έχει στην ατζέντα του να εντάξει στις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις και έκθεση όλων των έργων ζωγραφικής των παιδιών…

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 526 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.