Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:24 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 15:21

Έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής με τον Όμηρο στο Μεσολόγγι η ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την Παρασκευή το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής κόντρα στο Όμηρο Νεοχωρίου.

Προβλήματα για τον Γιώργο Γιάκο δεν υπάρχουν πλην του ανέτοιμου Μιχαλόπουλου, με τον προπονητή της ομάδας του Μεσολογγίου να υπολογίζει σε όλους του ποδοσφαιριστές του.

Η τελευταία προπόνηση η οποία διεξήχθη υπό το βλέμμα του πρόεδρο και του αντιπρόεδρου της ομάδας καθώς και μελών του Δ.Σ, περιελάμβανε τακτική, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε και στις στημένες μπάλες.

Μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση του κόσμου την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Μεσολογγίου που θα φιλοξενήσει το γειτονικό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΜ και τον Όμηρο Νεοχωρίου, με τις δυο ομάδες να τις χωρίζουν τρεις βαθμούς.

Νίκη ώστε να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Όμηρο θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, ενώ από την άλλη η ομάδα του Νεοχωρίου θέλει βαθμούς η βαθμό ώστε να παραμείνει για ακόμα μια αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναμφίβολα αναμένεται ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για την κατηγορία, που η μέχρι τώρα πορεία τους τόσο στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο καθώς θα συναντηθούν και στον τελικό του θεσμού, αποδεικνύει περίτρανα τα λεγόμενα μας.

aitosports.gr 

Διαβάστηκε 642 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.