Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:41 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 12:28

Το 2ο κατάστημα για το ΑΘΩΣ καφέ άνοιξε στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το 2ο ΑΘΩΣ καφέ έκανε σήμερα Κυριακή 24/2/2019 τα εγκαινιά του. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλές δουλειές. Φυσικά πλούσιος μπουφές περίμενε τους επισκέπτες και πολλοί προτίμησαν να πιούν πρώτα τον απογευματινό καφέ τους και μετά να δοκιμάσουν τα νόστιμα εδέσματα. Η Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr ήταν εκεί και μίλησαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κον Ιωάννη Βασίλακα.
 
cafe athos 09
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κος Ιωάννης Βασίλακας

Ο ίδιος μας δήλωσε: «Ανοίξαμε ένα νέο καφέ στο Αγρίνιο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 100. Είναι ένα καφέ που το έχουμε δημιουργήσει με πολύ αγάπη. Ενας ζεστός και φιλόξενος χώρος. Εδώ δεχόμαστε και κόσμο εντός του καταστήματος με πολύ καλές τιμές. Φυσικά παρέχουμε και υπηρεσίες πακέτου σε πάρα πολύ καλές τιμές. Είναι το 2ο κατάστημα που δημιουργούμε για το ΑΘΩΣ καφέ. Το άλλο είναι απέναντι από την Αγία Τριάδα, στην οδό Θυσίας 4. Έχουμε μπεί στον χώρο του καφέ εδώ και τρία χρόνια. Μας αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, μας αρέσει γενικώς όλο το κλίμα του καφέ και για αυτό δημιουργήσαμε και αυτό το 2ο κατάστημα.»

Τι διαφορετικό προσφέρουν τα καφέ ΑΘΩΣ στην πόλη που τα διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα καταστήματα του είδους;

Πολύ καλή τιμή, πάρα πολύ καλή ποιότητα, φιλόξενο και εξυπηρετικό περιβάλλον. Ο καφές που έχουμε είναι Ιταλικής προέλευσης (μάρκα Milano) και αφού ψάξαμε την αγορά καταλήξαμε ότι είναι από τις καλύτερες ποιότητες που κυκλοφορούν στην αγορά.

cafe athos 33

Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το καταστημά σας;

Παρέχουμε εξυπηρέτηση, ποιότητα και καλή τιμή. Πρώτα πουλάμε τον εαυτό μας και μετά τον καφέ. Πάντα εξυπερητούμε τον πελάτη με το χαμόγελο στα χείλη και προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται ευγενικοί και πιο εξυπηρετικοί. Το ωράριο του καταστήματος είναι από 6:30 το πρωί εως 21:30 – 22:00 το βράδυ. Κάνουμε και delivery χωρίς ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Πως προέκυψε το όνομα ΑΘΩΣ;

Το όνομα ΑΘΩΣ είναι από το ψηλότερο βουνό στο Αγιο Ορος. Σε μια επίσκεψη εκεί εντυπωσιάστηκα από την εικόνα του και μου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσω το όνομα του για τα καφέ. Να χρησιμοποιήσουμε ένα όνομα που συνδέεται με το περιβόλι της Παναγίας και τον Χριστιανισμό.

cafe athos 12

Το μηνυμά σας στο κόσμο

Καλούμε τον κόσμο να έρθουν να μας γνωρίσουν από κοντά όσοι δεν μας έχουνε γνωρίσει, ότι λέμε αυτά θα δούνε, δηλ. τιμή, ποιότητα και φιλικό περιβάλλον. Στο 2ο κατάστημα μπορούν να βρούν εύκολα χώρο να παρκάρουν τα αυτοκινητά τους και έχουμε τον χώρο για να καθίσει ο πελάτης να πιεί τον καφέ του εδώ. Κάτι που δεν υπήρχε στο 1ο μας κατάστημα και ήταν ο λόγος που θέλαμε να φτιάξουμε και ένα 2ο. Να μπορούν να μας επισκέπτονται στον χώρο του καταστήματος.

Το delivery λειτουργεί από τις 07:00 το πρωί εως τις 20:00 το βράδυ. Μπορεί κάποιος να παραγγείλει οτιδήποτε χωρίς υποχρέωση ελάχιστης παραγγελίας και να το παραλάβει είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι ή όπου αλλού βρίσκεται. Φυσικά το καταστημά μας διαθέσει και άλλα ροφήματα όπως σοκολάτες, χυμούς ή ακόμα και σάντουιστς και τόστ.

Η τιμή για καφέ και νερό είναι 1 € αν το πάρει κάποιος από το καταστημά μας και 1,5 € αν το πάμε delivery εμείς.

Εχουμε και μια προσφορά γνωριμίας καφές, νερό και τόστ στα 2 €.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι :

Στο κατάστημα στην Αγία Τριάδα (θυσίας 4) 2641-401238 και

στο κατάστημα επι της Χαρ. Τρικούπη 100 είναι 2641-071030.

Μπορούν να μας βρούν και στο e-food και στο facebook στο internet.


Δείτε φωτο απο τα εγκαίνια του καταστήματος

cafe athos 03

cafe athos 04

cafe athos 05

cafe athos 15

cafe athos 17

cafe athos 19

cafe athos 20

cafe athos 21

cafe athos 22

cafe athos 23

cafe athos 25

cafe athos 26

cafe athos 27

cafe athos 28

cafe athos 30

cafe athos 31

cafe athos 32

cafe athos 34

cafe athos 35

cafe athos 39

cafe athos 38

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 10249 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033