Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:31 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 22:17

Στελέχη του ΜέΡΑ25 συναντήθηκαν στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε προεκλογική κινητικότητα βρίσκεται και το ΜέΡΑ25, ο πολιτικός φορέας που ίδρυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και πρόκειται να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του Μαΐου αλλά και στις εθνικές εκλογές.

Τα κατά τόπους στελέχη του μάλιστα οργανώνονται και συζητούν για το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος και σε αυτό το πλαίσιο στελέχη του Αγρινίου συναντήθηκαν σήμερα σε χώρο εστίασης στο κέντρο της πόλης.

Για τη συνάντηση μίλησε στο agrinionews.gr o Κωνσταντίνος Κορωνιός. μέλος της εκλογικής ομάδας Πατρών του Μέ ΡΑ 25. «Συζητάμε για το πρόγραμμα, σκοπός μας είναι να το κατανοήσουμε και εμείς και στη συνέχεια να γίνει γνωστό και στον κόσμο. Αυτά που πιστεύει ο κύριος Βαρουφάκης ακουμπάνε όλη την ελληνική κοινωνία και το Αγρίνιο βρίσκεται σε αυτή. Στόχος μας οκόσμος να ενημερωθεί για το πρόγραμμά μας και να το κατανοήσει. Από το πρόγραμμα στηρίζεται σε 7 οικονομικές τομές που αν πραγματοποιηθούν αυτομάτως λύνουν τα χέρια σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία για να μπορέσει να προχωρήσει όπως της αξίζει» σημείωσε.

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο  δήμο Αγρινίου, ανέφερε πως το ΜέΡΑ25 έχει άποψη και γίνεται μια σχετική συζήτηση για το αν και που θα δώσει τη στήριξή του σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι ». «Από εμάς του ΜέΡΑ 25 δεν έχει δηλώσει ενδιαφέρον να κατέβει κάποιος ακόμα. Εάν οποιοσδήποτε υποψήφιος όμως από αυτούς που θα συμμετάσχουν θελήσει να δει το πρόγραμμά μας και να συμφωνήσει και να «ακουμπήσει» πάνω σε αυτό το πρόγραμμα , δεν έχει κανέναν πρόβλημα το κόμμα όλο να τον στηρίξει, είμαστε ανοιχτοί», πρόσθεσε.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 777 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/