Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 19:13

Στον Όμηρο Νεοχωρίου το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019 εξασμαλισε ο Όμηρος Νεοχωρίου που σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου κέρδισε στο γήπεδο του Λουτρού τον τοπικό Αμβρακικό με σκορ 2-1.

Μόλις στο 5′ ο Όμηρος προηγήθηκε όταν ο Νούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Καντάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 18′ ο Ομηρος διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Νούλας επιχείρησε σουτ η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα και ο Μανθόπουλος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου,

Ο Αμβρακικός στο 55′ μείωσε με γκολ του Παγώνη σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Όμηρος τώρα περιμένει να μάθει την ομάδα με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη στον φετινό τελικό του κυπέλλου, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στον Απόλλων Θέρμου 1957 και την ΑΕ Μεσολογγίου, παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη στο γήπεδο του Θέρμου.

Διαιτητές της αναμέτρησης η κ.κ Γκιάφης, Σούζας και Λιακώνης.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Κ. Λιανός): Αρμύρας, Διαμάντης (85′ Σιαφάκας), Ζίγκηρης, Φονιάς, Παπανίκος, Καβαλλάρης (35′ Μηλιάς), Παγώνης, Σαφάκας (70′ Κοντός), Τσιούνης, Σπανός, Μασούρας (80′ Νίκας)

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γ. Ζήκος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης (75′ Καβαλιέρης), Ματσίγκας, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης (46′ Νάκος), Μιχαηλίδης (88′ Βαλτογιάννης), Τσίμπιτσης, Γκασούκας, Σεραφίγγγος (46′ Βασιλάρης), Νούλας

olatagoal.gr

Διαβάστηκε 512 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.