Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 13:13

Έκοψε την πίτα του στην Αμφιλοχία ο συνδυασμός του Απ.Κοιμήση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο Λεωφόρος με την παρουσία 550 περίπου ατόμων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία». Το λόγο στην εκδήλωση είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Κοιμήσης .

Ο κ. Κοιμήσης αναφέρθηκε στη θέση την οποία κατέχει σήμερα ο δήμος Αμφιλοχίας σε πανελλαδικό κυρίως επίπεδο και ποια είναι η μελλοντική του πορεία με βάση τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν. Ο κ. Κοιμήσης σχολίασε την γραφειοκρατία που διέπει το ελληνικό δημόσιο με αποτέλεσμα την καθυστέρηση έργων τα οποία θα έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει ή ενδεχομένως και είχαν τελειώσει, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την πάγια θέση του για αποκέντρωση των έργων από την κεντρική διοίκηση και διαχείριση από τους Δήμους. ¨Όσο αφορά τις επερχόμενες εκλογές, τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών μόνο πριν τις εκλογές και κάθετα αντίθετος όταν αυτές θα έχουν προηγηθεί. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σλάιντ με πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Λύτρας, οι υποψήφιοι του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Περσεφόνη Πιστιόλη και κ. Σάκης Τουρουνίδης, οι πρώην δήμαρχοι Αμφιλοχίας κ.κ. Νίκος Τέλωνας, Κώστας Τηγάνης, πρώην Δήμαρχος Ινάχου κ. Σπύρος Μπασιούκας, δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου κ. Μίμης Σκορδόπουλος.

e-maistros.gr

 

Διαβάστηκε 924 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/