Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:15 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 10:36

Δ. Στρατούλης από Αγρίνιο: «Είμαστε έτοιμοι για την μάχη των εκλογών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει σήμερα και αύριο το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος περπάτησε στους δρόμους του Αγρινίου και το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτεί τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου και το Ξηρόμερο, όπου θα συναντηθεί με στελέχη της ΛΑΕ.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του κ. Στρατούλη σύσκεψη στελεχών της Λαϊκής Ενότητας από όλη την Αιτωλοακαρνανία σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου. Σκοπός της σύσκεψης ήταν να καταλήξουν σε ένα πρώτο πυρήνα υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές και όχι μόνα, οι οποίοι θα ανακοινωθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Συζητήθηκε ποια δημοτικά ψηφοδέλτια θα στηρίξει η Λαϊκή Ενότητα στις μεγάλες πόλεις του νομού και επέλεξαν την ομάδα των υποψήφιων για τις περιφερειακές εκλογές.

«Προσανατολιζόμαστε να στηρίξουμε τον Βασίλη Χατζηλάμπρου, που ήταν και στις προηγούμενες εκλογές υποψήφιος. Αναμένουμε την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών από ενεργούς πολίτες και των άλλων δύο νομούς της Περιφέρειας, της Αχαΐας και της Ηλείας, και τότε θα ανακοινώσουμε όλα τα ονόματα. Δεν δίνουμε χρίσματα πουθενά, ούτε σε υποψήφιους Δημάρχους ή Περιφερειάρχες, απλά στηρίζουμε κινήσεις ενεργών πολιτών που συμφωνούμε με το πρόγραμμά τους και τις θέσεις τους και είμαστε σχεδόν έτοιμοι για την μάχη. Στόχος μας είναι να μπούμε στη βουλή. Την προηγούμενη φορά δεν μπήκαμε για λίγους ψήφους. Πολιτικές εξελίξεις θα έχουμε. Περιμένουμε πως εθνικές εκλογές δεν θα γίνουν τον Φθινόπωρο, αλλά πολύ πριν τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, ή μαζί μ αυτές.  Θεωρούμε πως θα είμαστε χρήσιμη πολιτική δύναμη στη βουλή, γιατί μπορούμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση και μπορούμε να γεννήσουμε ελπίδα. Έχουμε ακόμη ως σκοπό να είμαστε πάλι στο Ευρωκοινοβούλιο, που μας εκπροσωπεί ο Νίκος Χουντής. Στις περιφερειακές εκλογές θα δώσουμε την μάχη μέσα από αυτόνομη ψηφοδέλτια» τόνισε ο κ. Στρατούλης.

stratoulis-lae (1)

stratoulis-lae (3)

stratoulis-lae (2)

stratoulis-lae (4)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 882 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/