Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 21:59

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1 (Δηλώσεις προπονητών μετά τον αγώνα +βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Περιμένω κάποιο δώρο αύριο για τα γενέθλιά μου!

Την είδηση για το τέλος επιφύλασσε  ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Αφού ο κόουτς του Παναιτωλικού τόνισε ότι σήμερα η ομάδα του πλήρωσε τις κακές επιλογές στο γήπεδο και τις μη επιλογές από τον πάγκο, εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τους αγρινιώτες. Αναλυτικά:


« Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Στόχος από την αρχή ήταν να μπούμε και να πιέσουμε τον αντίπαλο κάτι που δεν το κάναμε καλά.
Ο Παναθηναϊκός στη μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος ευτύχησε να προηγηθεί.
Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έγιναν αυτά που είχαμε πει και προσπαθήσαμε νευριασμένα και όχι με καθαρό μυαλό και χωρίς καλή τελική πάσα να μπούμε στο παιχνίδι.
Σίγουρα το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί. Η προσπάθεια έγινε, νομίζω ο τρόπος δεν ήταν καλός. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στα δύο εντός έδρας ματς χωρίς να είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο.
Στο κομμάτι το μεσοεπιθετικό δεν έχουμε επιλογές να αλλάξουμε πράγματα.
Από εκεί και πέρα και όταν ο αντίπαλος μένει με δέκα, οι χώροι που υπάρχουν είναι στο πλάι κάτι που σήμερα δεν το κάναμε με καλό τρόπο.
Οι επιλογές του να αλλάξουμε κάτι μεσοεπιθετικά είναι αυτό που μας κόστισε αλλά και οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι.
Ο στόχος ο δικός μας έχει οριστεί εξ’ αρχής και είναι η σωτηρία. Αν αυτός επιτευχθεί, θα δούμε για παραπέρα.
Σήμερα υπήρχαν διαστήματα που ασκήσαμε πίεση και κλέψαμε μπάλες αλλά αυτό που μας έλλειψε ήταν η κατάλληλη πάσα ή η κατάλληλη κίνηση για να δημιουργήσουμε καταστάσεις.
Αύριο έχω γενέθλια και περιμένω κάποιο δώρο γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει…!»

Π.Κ.

Δώνης: Είχαμε πίεση, βγάλαμε καρδιά και ψυχή

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του στο τερέν εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου . Τόνισε , μεταξύ άλλων, ότι ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Αναλυτικά:
« Πολλές φορές μου είναι δύσκολο να μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω διαφορετικά παιχνίδια. Στα ματς με Λαμία και Λάρισα είχαμε 75% κατοχή μπάλας σε αντίθεση με σήμερα που τα πράγματα ήταν διαφορετικά σε ένα πιο ισορροπημένο ματς.
Από αρχές Γενάρη έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια με κακά αποτελέσματα κάτι που μας δημιούργησε έξτρα πίεση. Σημαντικό τότε είναι να βγάλεις την καρδιά σου και την ψυχή σου.
Στο πρώτο μέρος τα παιδιά το έκαναν στο εκατό τοις εκατό. Το παιχνίδι δυσκόλεψε με την κόκκινη κάρτα αλλά παρ’ όλα αυτά ο αντίπαλος δυσκολεύτηκε με την κλειστή άμυνά μας και δεν μπόρεσε να βγάλει καθαρή ευκαιρία.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε.
Μέχρι τώρα όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε έχουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης από εμάς. Σε ότι αφορά την ενέργεια και τη φρεσκάδα οι άλλες ομάδες είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς.
Είμαι πολύ ήρεμος γενικά και έχω ζήσει πολλά στην καριέρα μου και είναι αναληθές ότι έβαλα χέρι στους παίκτες μου (σ.σ. μετά τα άτυχα αποτελέσματα). Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να τους επηρεάσω προσπαθώντας να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα.
Είχαμε κουβέντες διάφορες μετά τα άτυχα αποτελέσματα και μίλησα στους παίκτες χθες βράδυ. Πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση για το τι είναι σωστό και τι πάει λάθος. Σίγουρα η διαχείριση του μυαλού είναι σημαντικό πράγμα και σε αυτό υπάρχει και η πίεση.
Νομίζω ότι όταν οι ομάδες λειτουργούν κάτω από πιεστικές συνθήκες ψάχνουν το αποτέλεσμα. Ψάξαμε να βρούμε το πώς θα εγκλωβίσουμε τον αντίπαλο και να ψάξουμε τη στιγμή μας. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο φάσεις, είναι και μονομαχίες, είναι και τακτική. Αυτό που μπορεί να κρατήσει ο κόσμος σήμερα είναι ότι ήταν ένα παιχνίδι τακτικής με πολλές μονομαχίες και τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν για το αποτέλεσμα».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1066 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 22:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.