Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:05 πμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 00:39

Καρπενήσι: Νέες θέσεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη δημιουργία νέων θέσεων προχωρά ο Δήμος Καρπενησίου για το πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας «Βοήθεια στο Σπίτι» που έχει στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και σε άτομα με αναπηρίες.

Ωστόσο, τα κενά ακόμη είναι πολλά, όπως τονίζει η γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου, Γιάννα Χορμόβα.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος Καρπενησίου έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τον πίνακα με τις περιοχές που δεν διαθέτουν τηλεοπτική κάλυψη, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και ένα ειδικό γραφείο πληροφόρησης του κοινού για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για τη λήψη αποκωδικοποιητή και τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για το τηλεοπτικό σήμα.

Οι αιτήσεις για την επιχορήγηση τηλεοπτικού σήματος θα υποβάλλονται μέχρι τις 19 Μαρτίου, ενώ η παροχή αφορά μόνο τη μόνιμη κατοικία.

tvstar.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1463 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία