Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 18:23

Α.Ο. Αγρινίο: Σε νικητήριο κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε κλίμα χαράς και με τη νίκη στην στα χέρια τους το Σωματείο του Α.Ο. Αγρινίου ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε ξενοδοχείο της πόλης.

Φέτος ιδιαίτερη στιγμή αφού είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου ήταν μαζί με την ομάδα του ποδοσφαίρου, αφού εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα του ΠΑΟ Αγρινίου άλλαξε όνομα και πλέον ο Α.Ο. Αγρινίου εκτός από το τμήμα του μπάσκετ έχει το τμήμα του ποδοσφαίρου.

Χαμόγελα, πηγαδάκια, γνωριμίες ανάμεσα στους παίκτες αλλά και των ανθρώπων των διοικήσεων των δυο ομάδων ήταν αυτό που έβλεπες με την πρώτη ματιά.

Την εκδήλωση για την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Ανθούλα Μακρή.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον λόγο να παίρνει ο πρόεδρος  της ομάδας μπάσκετ Περικλής Γερμανός δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων για τις νίκες που πέτυχαν στους αγώνες τους. Στη συνέχεια ο κ. Χολέβας από την ομάδα ποδοσφαίρου ευχαρίστησε τους παίκτες και τον κόσμο για την παρουσία του , αναφέρθηκε στο έργο και στη προσπάθεια που γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου, ευχήθηκε καλή αθλητική πορεία στις δυο ομάδες.  Τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου όσο και ο αντιδήμαρχος παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκαν  στα δυο γήπεδα των ομάδων στο κλειστό ΔΑΚ στο Στάδιο και στο νέο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου που μετά από εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι πλέον δυο αθλητικοί χώροι με σωστές προδιαγραφές για την διεξαγωγή αγώνων.

Οι δυο πρόεδροι των ομάδων έκοψαν μαζί την πίτα, ευχήθηκαν Καλή Χρονιά σε όλους,  καλή πορεία στους παίκτες, να έχουν καλές αθλητικές επιδόσεις, νίκες και μακριά από τραυματισμούς.

Πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχνών για τους παίκτες των ομάδων και οι τυχεροί της βραδιάς ήταν από το ποδοσφαιρικό τμήμα οι Στεφανίδης Κώστας και Κρανιάς Πέτρος και από το μπασκετικό τμήμα οι Γκρέκας Νάσος και ο Καπνιάρης Διονύσης.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Α.Ο. Αγρινίου να έχει πάντα νίκες και καλή πορεία στα επόμενα παιχνίδια.

aoa17

aoa20

aoa26

aoa21

aoa3

aoa8

aoa11

aoa24

aoa25

aoa6

aoa13

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 624 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.