Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 18:48

Καμαρά: «συγχαρητήρια στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου που έγινε 20 χρονών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα συγχαρητήριά του στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για το έργο της έδωσε μέσω facebook ο Αλχασάν Καμαρά.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού, που αυτή την περίοδο αναρρώνει από τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα κόντρα στον Άρη στα μέσα Δεκεμβρίου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών παρουσίας της ΕΛΕΠΑΠ στην πόλη.

«Συγχαρητήρια στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου που έγινε χθες 20 χρονών. Είναι πάντα χαρά μου μια επίσκεψη εδώ», γράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook , την οποία συνοδεύει και με φωτογραφία από την επίσκεψή του.

Θυμίζουμε ότι ο Αλχασάν Καμαρά έχει γίνει εθελοντής της ΕΛΕΠΑΠ, όταν τον προηγούμενο Οκτώβριο, αυθόρμητα επισκέφθηκε τα γραφεία της στο Αγρίνιο, ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκφράζοντας τη θέλησή του να βοηθήσει με οποιον τρόπο μπορεί.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 649 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 19:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.