Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:41 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 21:11

Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου: «Δεν έχεις ιδέα πόσο καιρό σε περίμενα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παγκόσμια ημέρα ζώων η σημερινή και η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου, είχε στήσει από τις 10 το πρωί, περίπτερο στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη.

Μια πρωτοβουλία που ζητήθηκε από τους εθελοντές οι οποίοι αγαπούν τα ζώα πραγματικά και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου.

 Με ηχηρό μήνυμα »Δεν αγοράζεις αγάπη, τη δίνεις», μας προτρέπουν όλους να ενημερωθούμε αλλά και να συζητήσουμε. Όποιος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κάτι, σίγουρα είναι καλοδεχούμενο.

Η κ. Αναγνωστοπούλου Βούλου εθελόντρια και υπεύθυνη της Φιλοζωικής οργάνωσης σε τηλεφωνική επικοινωνία, δήλωσε: «Το έργο μας είναι πράγματι δύσκολο, όταν όμως αγαπάς κάτι, παλεύεις γι αυτό. Εμείς, τα ζωάκια που υπάρχουν στο οικόπεδο μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν ούτε θα τα διώξουμε, ούτε θα τα παραμελήσουμε. Βέβαια πολλές φορές αυτό έχει και προσωπικό κόστος».

 Για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος, το κόστος συνδρομής είναι 20 ευρώ. Αν πραγματικά όμως έχει το χρόνο και την διάθεση μπορεί να προσφέρει ακόμη και την εργασία του (καθαριότητα και φροντίδα των ζώων στο οικόπεδο).

Συνεργασία υπάρχει και με άλλες φιλοζωικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η φιλοζωική οργάνωση Αγρινίου συνεργάζεται με της Μονεμβασιάς – η οποία πραγματοποιεί ηλεκτρονικό bazzar και είχε προσφέρει προϊόντα στο σημερινό περίπτερο- .

Πάντα θα υπάρχουν αδέσποτα. Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να τα σεβόμαστε.

Ηρώ Δάτσικα

Σπουδάστρια Δ.ΙΕΚ Αγρινίου

agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2869 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 14:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.