Κυριακή, 5η Μαίου 2024  1:33 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:30

Εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγρινίου ευχαριστούν Παπαδόπουλο και καλωσορίζουν Τσώλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Αναπληρωτή Διοικητή Πάνο Παπαδόπουλο και καλωσορίζει τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, Ανδρέα Τσώλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΣΕΝΑ ευχαριστεί τον πρώην Διοικητή της Νοσηλευτικής μονάδας Αγρινίου κ. Παπαδοπουλο για την πολύ καλή συνεργασία, που είχαμε στο χρόνο που ασκούσε τα καθήκοντα του στο Νοσοκομείο μας, για την δημοκρατικότητα του και την εργασιακή ειρήνη που επικρατούσε. Ευχη μας κάθε επιτυχία στη ζωή του.

Καλωσορίζουμε το νέο Διοικητή κ. Τσώλη και ευελπιστούμε σε μια αρμονική, ουσιώδη και επικοδομιτική συνεργασία, για την επίλυση των χρόνιων και καθημερινών προβλημάτων στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Χρόνια πολλά σε όλους συναδελφους και καλή χρονιά»!

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 456 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.