Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:16 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 07:08

Οι καλύτεροι στη φετινή Ευρωλίγκα και οι πρωτιές του Καλάθη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παραπάνω από το 1/3 της φετινής regular season της Ευρωλίγκα έχει ολοκληρωθεί και ήδη έχουν ξεχωρίσει οι πρωταγωνιστές που σε περιπτώσεις είναι οι απόλυτες εκπλήξεις.

Ως μία από τις πιο συναρπαστικές σεζόν στη Euroleague έχει εξελιχθεί η φετινή, καθώς εκτός των αναμενόμενων τριών φαβορί, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης, πολλές ομάδες «βράζουν» στο ίδιο καζάνι και είναι δεδομένο ότι κάποια από τα μεγάλα brand name του χώρου θα κινδυνεύσουν να μείνουν εκτός 8άδας.

Έχουμε διανύσει ήδη 12 αγωνιστικές στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και είναι χαρακτηριστικό ότι 4(!) ομάδες ισοβαθμούν στο 6 – 6, με την Μπαρτσελόνα μάλιστα, από εκεί που ήταν εντός 4άδας πριν από περίπου έναν μήνα να είναι πλέον τυπικά στην 9η θέση.

Όλα αυτά, βέβαια, αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα, και ειδικά τις επόμενες μέρες, καθώς έρχεται διπλή αγωνιστική μέρα και αναμένεται να δοκιμαστεί ο χαρακτήρας και το βάθος των ομάδων, αφού την Παρασκευή (21/12) θα έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν από του δρόμου τα μισά.

Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι πρωταγωνιστές σε έναν τέτοιο… μαραθώνιο αγώνων, καθώς υπήρχαν εξ αρχής τα μεγάλα φαβορί, αλλά και υπάρχουν και οι new entries ή πιο σωστά αυτοί που έχουν κάνει το… ξεπέταγμα στη φετινή σεζόν.

Διαβάστε εδώ για τους κορυφαίους στις φετινές στατιστικές κατηγορίες της Euroleague!

 

Διαβάστηκε 427 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.