Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:10 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 19:23

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι μαθητές της έκτης τάξης του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μαθητές της έκτης τάξης του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών θα είναι οι νέοι «περιφερειακοί σύμβουλοι», στο δικό τους Περιφερειακό Συμβούλιο Μαθητών την ερχόμενη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, στην Πάτρα.  

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενημέρωση των μαθητών, αναφορικά με τη λειτουργία του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης, οι μικροί περιφερειακοί σύμβουλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Αγγελόπουλο και στελέχη της Περιφερειακής Αρχής.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται από  την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας.

Στόχος της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι να προωθηθεί η συμμετοχικότητα των αυριανών ενεργών πολιτών και παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο, ως κορυφαίο όργανο της Αυτοδιοίκησης, να αποτελέσει ένα ανοικτό βήμα για τους νέους.

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.