Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:14 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 19:18

Θα μεταδοθεί διαδικτυακά η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφέρειας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Τρι 18/12/2018 11:30 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι τελευταίες εξελίξεις για τις δυνατότητες χρηματοδότησης Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο), θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος την προσεχή Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 11.30 το πρωί στο «Καφέ Γέφυρες» (Πατρέως 86), στην Πάτρα.

Στην ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα «Επιχορήγηση υφιστάμενων Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο)»  κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ευάγγελος Νικολαΐδης, καθώς πρόσφατα η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Απασχόλησης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξέδωσε προδημοσίευση για την Επιχορήγηση υφιστάμενων Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο).

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) για τις προοπτικές της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας. Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθεί το σύνολο των φορέων ΚΑΛΟ της Δυτικής Ελλάδας, η  εκδήλωση θα μεταδοθεί με Live Streaming  από:

 

Διαβάστηκε 361 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.