Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:26 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 01:31

Α star is rising: Ο Αγρινιώτης Σταμάτης Χουχουλής στα δυνατά ανερχόμενα ονόματα της λαϊκής δισκογραφίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Σταμάτη Χουχουλή το κοινό τον γνώρισε μέσα από το show Rising Star, όπου οι τέσσερις κριτές,Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας με τη βοήθεια του κοινού, του έδωσαν το εισιτήριο για την είσοδο στο παιχνίδι.

Ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον «Θυμό» της Πάολα, και έπεισε τόσο τους κριτές όσο και τον κόσμο, που έχει δώσει κάμποσες χιλιάδες προβολές από εκείνη τη βραδιά στο αντίστοιχο video στο youtube.

Δείτε το εδώ:

Ο Σταμάτης Χουχουλής είναι ένας καθαρά λαϊκός τραγουδιστής, με πραγματική αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει. Το στυλ του παραπέμπει σε καλλιτέχνες άλλων ρεπερτορίων και όταν αρχίζει να τραγουδά τα λαϊκά που αγαπάει όσο τίποτε άλλο, η αντίθεση είναι τουλάχιστον… ενδιαφέρουσα.

Ο Αντώνης Ρέμος εξέφρασε από την πρώτη εκείνη ερμηνεία την επιθυμία να τον έχει στην ομάδα του, όμως του τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια, ο Χρήστος Μάστορας. Ο frontman των «Μελισσών» πίστεψε πολύ στον Σταμάτη και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την πρόωρη αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Η αποχώρηση από το Rising Star όμως όχι μόνο δεν «φρέναρε» τον Σταμάτη, αλλά του έδωσε ώθηση να προχωρήσει ακόμη παραπέρα. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε να τραγουδά δίπλα στον  Γιώργο Λιβάνη και να ετοιμάζει ένα  δισκογραφικό project.

Τα πρώτα του τραγούδια κυκλοφόρησαν από την Panik Records με το «Έι σε σκέφτομαι»  και το «Μάταια» να ξεχωρίζουν.

Φέτος ο Σταμάτης εμφανίζεται στο Wish Theater στην Αθήνα, δίπλα στον Κωνσταντίνο Φρατζή, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ παράλληλα προωθεί τα νέα του τραγούδια.

Ακούστε τα στο κανάλι του στο youtube ΕΔΩ.

Κάτι ακόμη που δεν ξέρει ο κόσμος για τον Σταμάτη Χουχουλή, είναι ότι γράφει ο ίδιος πολλά από τα τραγούδια του, τα μελοποιεί στην κιθάρα και κάποια μάλιστα από αυτά είναι μικρά «διαμαντάκια» για την λαϊκή και ελαφρολαϊκή δισκογραφία, που προς το παρόν, από το ευρύ κοινό δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί.

Είχε την πρώτη του επαφή με τον καλλιτεχνικό χώρο  σε ηλικία 17 χρόνων, όταν άρχισε να τραγουδά σε νυχτερινό μαγαζί του Αγρίνιο.

Στη συνέχεια έφυγε για σπουδές στην Πάτρα, όπου σπούδασε  στη σχολή Κοινωνικής Εργασίας, αλλά ποτέ δεν ήθελε να γίνει κοινωνικός λειτουργός, γιατί η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντοτε η μουσική και το τραγούδι.

Στην Πάτρα συνέχισε να τραγουδά σε γνωστά μαγαζιά, έκανε ένα μικρό διάλειμμα λίγων ετών από τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι και πλέον έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, «δίνοντας γκάζια» για να εκπληρώσει το όνειρό του.

Τον Σταμάτη Χουχουλή τον βρίσκεται στο instagram stamatis_xouxoulis_ και στη σελίδα του στο facebook 

agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 2148 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.