Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:37 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 22:10

Κοινωνικό Μέρισμα: Μέχρι 21 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών

Μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ενώ για αιτήσεις που έχουν εγκριθεί έως και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, το μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ:

«Σε συνέχεια της από 5 Δεκεμβρίου ανακοίνωσης σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος 2018, σημειώνουμε τα εξής:

Καταληκτική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Για αιτήσεις που έχουν εγκριθεί έως και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Για όσες αιτήσεις εγκριθούν από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου έως και την καταληκτική προθεσμία, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου».

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 599 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.