Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:27 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 17:54

Κρίσεις Αστυνομίας: Αιτωλοακαρνάνες σε κρίσιμες θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησαν στους Αιτωλοακαρνάνες αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας οι Κρίσεις από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος. Έγιναν υπό την Προεδρία του Αρχηγού  Αντιστρατήγου του Σώματος Αριστείδη Ανδρικόπουλου και με τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων  Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη.

Αναφορικά με τις κρίσεις Ταξιάρχων εντύπωση προκάλεσε η αποστράτευση του Αγρινιώτη Ιωάννη Ματσούκα ο οποίος έχει καταγράψει άκρως επιτυχημένη θητεία και ως Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας.

Διατηρητέος, όπως αναμενόταν, κρίθηκε ο Αγρινιώτης Ταξίαρχος Φώτης Ντζιμάνης που παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας. Ο Ναυπάκτιος Νίκος Κοτρωνιάς επίσης παραμένει Ταξίαρχος και από Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας. Διαδέχεται τον Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο που προήχθη σε υποστράτηγο.

Σε Ταξίαρχο, από Αστυνομικός Διευθυντής, ωστόσο προήχθη-αναμενόταν και αυτό- ο αγρινιώτης Δημήτρης Παπαευθυμίου που παραμένει επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Ο Αγρινιώτης Υποστράτηγος (από την Παλαιοκαρυά) Παναγιώτης Κορδολαίμης παραμένει στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων ως Γενικός Διευθυντής ενώ o αναβαθμίζεται ο Υποστράτηγος Ανδρέας Βασιλόπουλος (από το Κρύο Νερό Tριχωνίδας)  ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής.

Ο επίσης Αιτωλοακαρνάνας Ταξιάρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής μετακινείται στα…δύσκολα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ως Διευθυντής. Ο (Βαλτινός ) Μιλτιάδης Μαχαιρίδης από Διευθυντής στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας  μετακινείται ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής.

Σταθερή εξάλλου αξία της Αστυνομίας είναι ο Αχαιός Ανδρέας Αποστολόπουλος, που έχει υπηρετήσει και στο Αγρίνιο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις  ως Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας. Παραμένει Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Διατηρητέος εξάλλου κρίθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτρης Σιόρεντας, μέχρι τώρα Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, ο οποίος έχει υπηρετήσει  και στο Αγρίνιο με το οποίο διατηρεί και συγγενικούς δεσμούς.  Αναβαθμίζεται μάλιστα σε  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 983 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.