Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:15 πμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 00:25

Δημαράς-Σταρακά συζήτησαν για τα ζητήματα περιβάλλοντος και ενέργειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε σήμερα ο μεσολογγίτης υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στο Μεσολόγγι ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου.

Στη σύσκεψη με την αντιπεριφερειάρχη  Χριστίνα Σταρακά ήταν και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης και οι εκπρόσωποι των Οικολόγων-Πράσινων Γιάννης Δημητρίου και Γιάννης Ράπτης.

Υπήρξε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα περιβάλλοντος και ενέργειας που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν η ανάγκη εξειδίκευσης του Χωροταξικού Σχεδιασμού, τα περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η προοπτική τους, η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων αλλά και η κλιματική αλλαγή όπως διαπιστώνεται πλέον και στην Αιτωλοακαρνανία.

«Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με τους πολιτειακούς παράγοντες από την Αιτωλοακαρνανία ειδικά πάνω σε τόσο σημαντικά θέματα όπως της ενέργειας και του περιβάλλοντος και η συζήτηση με τον υφυπουργό κ. Δημαρά ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική», ανέφερε η Χριστίνα Σταρακά.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1222 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.