Σάββατο, 18η Μαίου 2024  2:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 17:15

Το παραρτήμα της ΕΜΕ συγχαίρει τον Κ. Νάκο για την εκλογή του ως συντονιστή εκπαιδευτικού έργου Δυτικής Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τον κ. Κωνσταντίνο Νάκο για την εκλογή του ως συντονιστή εκπαιδευτικού έργου Δυτικής Ελλάδος.

Όπως αναφέρει, « ο κ. Κωνσταντίνος Νάκος ήταν σχολικός σύμβουλος των μαθηματικών απο το 2003 και τώρα που ο αριθμός των συντονιστών μειώθηκε κατά το ήμισυ, κατάφερε να εκλεγεί ως συντονιστής εκπαιδευτικού έργου για 3ετή θητεία λόγω της κατάρτισης του και των προσόντων του μετά απο μια μεγάλη προσφορά στα σχολεία της περιοχής μας».

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση πως «το παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας είχε πάντα μια αγαθή και επικοδομητική συνεργασία η οποία και θα συνεχιστεί στην προσπάθεια της ανάδειξης της μαθηματικής σκέψης στην περιφέρεια μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι δημιουργικός στη νέα του θέση και να αποδώσει ακόμη περισσότερους καρπούς στο έργο των μαθηματικών».

Διαβάστηκε 1449 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.