Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:41 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 14:29

Ένα «Καλλιτεχνοχώρι» για τα παιδιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα Εργαστήρι Φαντασίας για τα παιδιά – Αιτήσεις για εγγραφές

«Καλλιτεχνοχώρι» είναι το όνομα που έδωσε η Μαίρη Τσιρώνη σε ένα νέο «Εργαστήριο Φαντασίας» που θέλει να δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, τις μαμάδες και τους μπαμπάδες ν’ αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους τρυφερά, να τον μοιράζονται με τα παιδιά τους μέσα από το δημιουργικό παιγνίδι, τη φαντασία και, προπάντων, την κοινότητα, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσονται όχι μόνο οι προσωπικότητες των παιδιών, αλλά και οι αξέχαστες παιδικές φιλίες.

Ένας παιδότοπος που έχει σύνθημά του «μαθαίνουμε να παίζουμε» ή «να παίζουμε και να γελάμε»!

Το «Καλλιτεχνοχώρι» καλύπτει όλο το φάσμα των ηλικιών. Ψάχνει, ανακαλύπτει, δημιουργεί και προτείνει σύγχρονα προγράμματα βασισμένα στις παραδόσεις, τη μουσική, την κίνηση, τη γυμναστική, τις κατασκευές και – με όπλο την φαντασία – τα αισθήματα, τον αυθορμητισμό, την λεκτική ή κινητική έκφραση των παιδιών. Προγραμματίζει πρωινά και απογευματινά εργαστήρια δημιουργίας με διάφορες χειροτεχνίες και κατασκευές, γεμάτα δράση, παιχνίδι, θεατρικό παιχνίδι, κ.α. Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να περνούν καθημερινά υπέροχες, συναρπαστικές και ανέμελες ώρες, γεμάτες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Οι μαμάδες μπορούν επίσης να γυμναστούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί με τα παιδιά τους μέσα από ειδικά προγράμματα. Το πρόγραμμα θεμελιώνεται πάνω στην αντίληψη ότι από πολύ μικρή ηλικία το παιδί ανακαλύπτει τον εαυτό του και το περιβάλλον του, κι αυτό είναι καλό να γίνεται χωρίς πιέσεις και άγχη, χωρίς «πρέπει».

Οι αιτήσεις για εγγραφές άρχισαν ήδη. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται:
Καλλιτεχνοχώρι: Θυσίας 9 (Αγία Τριάδα).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410 25825.
facebook: https://www.facebook.com/kallitexnoxwriMaryTsironi/

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1810 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 14:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.