Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:41 μμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 21:54

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-2 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση-μπορούσαμε περισσότερα πράγματα.

Ένα μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο πέραν της παραμονής ενώ όσον αφορά το μέλλον του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αναλυτικά:

« Θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Αστέρας και λόγω κινήτρου και λόγω εμπειρίας μας πίεσε αρκετά και μπήκε μπροστά στο σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάπως το ρυθμό αλλά και πάλι ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας. Θα έπρεπε τα παιδιά να παίξουν πιο ελεύθερα. Πάλι από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι.

Κάνοντας ένα απολογισμό, όποιους στόχους μου ζητήθηκαν από τη διοίκηση τους πετύχαμε. Ξέρω όμως ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θεωρώ ότι είχαμε τις δυνατότητες να πανηγυρίζουμε κάτι περισσότερο από τη σωτηρία μας. Ευχαρίστησα τους παίκτες για όλο το διάστημα και τη δουλειά που βγάλαμε. Μέσα από τα λάθη μας πρέπει να μαθαίνουμε και να μεγαλώνουμε σαν ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και σήμερα. Έχει στηρίξει την ομάδα και πρέπει να τη στηρίζει. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με ένα καταπληκτικό γήπεδο για να δει κάποιος ποδόσφαιρο.

Για τη νέα σεζόν δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Θα δούμε τι θα γίνει.

Ο στόχος της Ευρώπης θεωρώ ότι ήταν εφικτός βάσει συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα. Θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω φέτος, αλλιώς θα έλεγα ότι η χρονιά είναι πετυχημένη. Αξίζει αυτή η ομάδα να διεκδικεί κάτι παραπάνω από την παραμονή».

dellas

 

Σ. Παντελίδης: Η ομάδα μου ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο

Πανευτυχής ο Σάββας Παντελίδης αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας του Αστέρα τόνισε ότι σήμερα η ομάδα του ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Αναλυτικά δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης:

« Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στον πατέρα μου και στην οικογένειά μου και μετά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχουμε το στόχο και πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν αυτό που έπρεπε και σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που ζητούσα ίσως.Σήμερα κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν η ομάδα είχε μεγαλύτερο κίνητρο και η ομάδα που πραγματικά ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.

Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν αυτή τη χρονιά   και μόλις ξεκουραστούμε να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να παρουσιάσουμε τον Αστέρα καλύτερο τη νέα χρονιά».

                                                                                                                     Π.Κ.

IMG_20180506_211013

agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 2242 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 23:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.