Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 18:48

Voucher: Οι ωφελούμενοι για την κατάρτιση στην κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοινώθηκε από το voucher το τελικό μητρώο ωφελούμενων

Ανακοινώθηκε το τελικό μητρώο ωφελούμενων, αλλά και παρόχων για την κατάρτιση στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας.

Το voucher ενημερώνει ότι μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το Μητρώο Ωφελουμένων της πρόσκλησης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης ‘Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β Κύκλος)’».

Τελικό Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β Κύκλος)»

Για τη λήψη του σχετικού αρχείου, κάντε κλικ εδώ.

dikaiologitika.gr
Διαβάστηκε 1445 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία