Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 18:31

Προσλήψεις αναπληρωτών 2018: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αμείωτους ρυθμούς αναμένονται να συνεχιστούν οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και το επόμενο σχολικό έτος 2018-2019, παρουσιάζοντας όπως όλα δείχνουν και μια μικρή αύξηση συγκριτικά με την προηγούμενη σχολική περίοδο.

Η διαφαινόμενη αυτή αύξηση έγκειται στον ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων στις αντίστοιχες δομές ( ΔΥΕΠ ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ παράλληλα αναμένεται να επεκταθεί σε 340 σχολικές μονάδες το πρόγραμμα «Μια νεα αρχη στα ΕΠΑΛ», γεγονότα τα οποία δικαιολογούν την ανάγκη περισσότερων αναπληρωτών . Επιπροσθέτως, αξίζει να επισημανθεί ότι με τη θεσμοθέτηση της δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, έρχεται σταδιακά αύξηση και στις προσλήψεις των νηπιαγωγών .

Αιτήσεις αναπληρωτών 2018: Επικοινωνία με ΟΠΣΥΔ για τεχνικά θέματα
 
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι για ακόμα μια φορά στυλοβάτης αναφορικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών σε Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή θα είναι το ΕΣΠΑ , ενώ αντίστοιχα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση πρόκειται να συνδράμουν τα κρατικά κονδύλια, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι πιστώσεις από άδειες άνευ αποδοχών .
Η απάντηση είναι ηλεκτρονικά και φέτος ενώ η διαδικασία αναμένεται να εκκινήσει ίσως τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα .

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν αποσταλεί σχετικά έγγραφα για την ενημέρωση των αναπληρωτών αναφορικά με τη διαδικασία των αιτήσεων αναπληρωτών

iPaideia.gr

Διαβάστηκε 1566 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία