Παρασκευή, 31η Μαίου 2024  7:13 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 21:38

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Σεμινάριο για τη ψυχική υγεία της γυναίκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εγγραφές για το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα τη ψυχική υγεία της Γυναίκας που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι, συνεχίζονται. Η Γραμματεία της ΔΙΑΠΛΑΣΗ ενημερώνει ότι υπάρχουν λίγες θέσεις ακόμα, ώστε να συμπληρωθούν οι δύο ομάδες εργασίας του Σεμιναρίου.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Πρόληψη και καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας».

Εισηγητές θα είναι ο Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων και Επίκουρος καθηγητής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, Βασίλειος Θερμός και ο Επιστημονικός Διευθυντής της «Διάπλαση», Βασίλειος Σταμάτης, Ψυχολόγος M.Sc., Επιστημονικός Διευθυντής της ΔΙΑΠΛΑΣΗ.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, Ιατρούς, Νομικούς, Εκπαιδευτικούς, Ιερείς, Αστυνομικούς, Νοσηλευτές, Διατροφολόγους καθώς και σε φοιτητές συναφών σχολών.

Η Εγγραφή Περιλαμβάνει παρακολούθηση του Σεμιναρίου και Βεβαίωση Συμμετοχής του Σεμιναρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της ΔΙΑΠΛΑΣΗ, στην υπεύθυνη κα Καλαβριζώτου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:00, στο τηλέφωνο 26313 00687, καθώς και στην ιστοσελίδα της ΔΙΑΠΛΑΣΗ: www.diaplasi.org.

Τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την βρείτε στο τέλος της σελίδας ΕΔΩ.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.