Παρασκευή, 31η Μαίου 2024  9:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 15:14

Mεσολόγγι: Φεύγουν τα τούβλα από το Λιμάνι…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε η απομάκρυνση των τούβλων που για πολύ καιρό υπήρχαν στο Λιμάνι του Μεσολογγίου, δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα, αλλά και εμπόδιο στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του δήμου.

Μετά από ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου, ο επιχειρηματίας, ο οποίος είχε μεταφέρει εκεί τα τούβλα με στόχο την εξαγωγή τους με πλοία, η οποία όμως δεν έγινε, έδωσε την συγκατάθεσή του να απομακρυνθούν, καθώς ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα να αδειάσει το χώρο.

Ήδη ο επιχειρηματίας που θα πάρει τα τούβλα για να τα χρησιμοποιήσει ως πρώτη ύλη σε κεραμοποιία στην Πάτρα, έχει αποστείλει φορτηγά που έπιασαν δουλειά από το πρωί.

Η πρόεδρος του Λ.Τ. Βίκυ Κώτση εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη, η οποία ανοίγει το δρόμο και για την δημιουργία των νέων καταστημάτων στους χώρους που δημοπρατήθηκαν πρόσφατα και θα δώσουν αναπτυξιακή ανάσα στην περιοχή.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Πηγή:aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 2350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.