Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  5:08 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 22:23

Λήξη της θερινής κατασκήνωσης των προσκόπων του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Πρόσκοποι Αγρινίου με χαρά κάνουν γνωστό στους φίλους της Προσκοπικής Κίνησης το τέλος της επιτυχημένης θερινής Κατασκήνωσής τους. Η κατασκήνωση πραγματοποιήθηκε στον Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου και συμμετείχαν (24) Πρόσκοποι και Λυκόπουλα του 1ου Συστήματος Προσκόπων με οκτώ (8) άτομα ενήλικων βαθμοφόρων και προσωπικό διοικητικής υποστήριξης. Σε μικρούς και μεγάλους δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν την απλότητα της φυσικής ζωής μέσα από το ζωντανό προσκοπικό πρόγραμμα, σφυρηλατώντας δυνατές φιλίες, αναπτύσσοντας και ανακαλύπτοντας δυνατότητες και κλίσεις καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.

Η θερινή Προσκοπική Κατασκήνωση αποτελεί την κορύφωση μιας χρονιάς γεμάτης νέες γνώσεις, περιπέτειες, εμπειρίες ζωής και συνεχούς προσπάθειας για ένα κόσμο καλύτερο για όλους μας. Συνάμα όμως σηματοδοτεί και το ξεκίνημα μιας καινούργιας χρονιάς πολλά υποσχόμενης για μικρούς και μεγάλους.

koi-proskopoiagriniou-kataskinosi2015aΗ πραγματοποίηση αυτής της θερινής Προσκοπικής Δράσης, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για όλους, αποτελεί από μόνο του ως γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και αναδεικνύει την προσφορά και την αφοσίωση στο παιδί.

Όλη αυτή η «περιπέτεια» δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αν κάποιοι πραγματικά ανιδιοτελείς υποστηρικτές δεν ήταν παρόντες με την βοήθειά τους και την παροχή σε τρόφιμα και υλικοτεχνική υποδομή. Στις δύσκολες ημέρες για όλους που ζούμε σήμερα, η ανιδιοτελής αυτή προσφορά αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και θα πρέπει να τύχει της ανάλογης προβολής και αναγνώρισης. Για το λόγο αυτό, η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης καθώς και τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου, ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης τους, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν επιχειρήσεις της περιοχής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ  σχετική ανακοίνωση καταλήγει:

«Όσα τρόφιμα περίσσεψαν και δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Πρόσκοποι του Αγρινίου τα προσέφεραν στα συσσίτια της ενορίας του Αγίου Δημητρίου, θέλοντας να συνεισφέρουν με τον τρόπο αυτό στο ελάχιστο, στην τεράστια προσφορά των συσσιτίων προς τον άνθρωπο της ανάγκης.  

Θα ήταν παράληψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε τον Παλαιό Πρόσκοπο κ. Γεώργιο Ζωγόπουλο και την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης και ειδικότερα τα μέλη Όλγα Δημητράντζου & Μαίρη Γιαννάκη για την σημαντική και πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της θερινής κατασκήνωσής μας.»
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2449 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.