Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:13 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 22:56

«Πλώρη» για την Ολυμπιάδα -8η στον κόσμο η Ναυπάκτια Ε. Πλατανιώτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση για την Ναυπάκτια Ολυμπιονίκη Ευαγγελία Πλατανιώτη πού πλέον βάζει ‘’πλώρη’’ για μια ακόμη συμμετοχή και για μια καλή εμφάνιση στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας το 2016 με τα εθνικά χρώματα.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το Ντουέτο της Ελλάδας με την Ευαγγελία Κουτίδη και την Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος απόψε, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Καζάν της Ρωσίας, παίρνοντας την 8η θέση την κατάταξη.

Το ελληνικό δίδυμο εκτέλεσε θαυμάσια το πρόγραμμά του και ανέβηκε μια θέση σε σχέση με τον πρωϊνό προκριματικό (ξεπέρασε τη Γαλλία) και μπήκε στην πρώτη 8άδα βαθμολογούμενο με 85,3878 β.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Ναυπακτίας είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που δεν τίμησε την μοναδική Ολυμπιονίκη του .Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν είναι αργά.

http://www.e-nafpaktia.gr/

Διαβάστηκε 3337 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.