Ανθρώπινες κραυγές ταριχευμένης απόγνωσης, σ’ έναν έρωτα που πεθαίνει. Μια δραματική ερωτική ιστορία σε μια χώρα που φλέγεται…… η αλληλεγγύη, δεν υποκύπτει σε κανόνες και χρώματα. Έχε το νου σου, μόνο. Φυλάξου από τις κακοτοπιές. Ακόμα κι εδώ, ελλοχεύει το κακό συναπάντημα. Η φτιασιδωμένη ιδιοτέλεια. Ο καιροσκοπισμός και η απάτη.

Σκύψε στις ρίζες. Στο παρελθόν, στις πηγές. Πιες και ξεδίψασε. Φωτίσου. Ανασκουμπώσου και δημιούργησε τελικά. Ξεκίνα να ολοκληρώνεις, να σουλουπώνεις, να δίνεις οντότητα, σχήμα, στα θραύσματα των συναισθημάτων. Δίπλα σου κείνται.

Δούλεψε ρήγματα στο σάπιο κύκλο. Χτίσε, εσύ, τον κόσμο που ονειρεύεσαι. Η δική μου εναλλακτική; Αγάπη, συνείδηση, αλληλεγγύη, εργατικότητα, δημιουργία, μωρά.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας, βρέθηκε απόψε στην πόλη των Αγρινίου παρουσιάζοντας τη νέα ερωτική – πολιτική του νουβέλα, με τίτλο «ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ…» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Όστρια.

Η παρουσίαση έγινε στο καφέ-μπαρ «Άλβεδον». Προλόγισε ο Γρηγόρης Κονδύλης (Γλωσσολόγος-Μεταφραστής), ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε, η Γιούλη Μαρούση (Ηθοποιός – Σκηνοθέτης).

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το sinidisi.gr και ο «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8«.

Χαμηλή «πτήση» στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τα μπλοκάκια

tsarouxas-agrinio8

tsarouxas-agrinio1

tsarouxas-agrinio3

tsarouxas-agrinio2

tsarouxas-agrinio4

tsarouxas-agrinio5

tsarouxas-agrinio6

tsarouxas-agrinio7

tsarouxas-agrinio9

sinidisi.gr