Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  3:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 22:24

Η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Α. (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έγινε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου στο Μεσολόγγι η ετήσια γενική συνέλευση των σωματείων  της Ε.Π.Σ.Α. Η συμμετοχή των ομάδων ήταν σχετικά μικρή, παραβρέθηκαν μέσω πληρεξουσίων 20 σωματεία όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις τακτικές συνελεύσεις κάθε καλοκαίρι. 

spo-epsa-synelefsi2Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ ψηφίστηκε και ο προϋπολογισμός της επόμενης περιόδου.  Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ομάδες σχετικά  με την συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα (μεταγραφές , προθεσμίες υποβολής συμμετοχών , παράβολα , προπονητές κ.λ.π).

spo-epsa-synelefsi3Επίσης διαγράφηκαν από τα μητρώα της Ε.Π.Σ.Α τα σωματεία Λυσίμαχος, Ακαρνάν Αγρίνιου, Εθνικός Βάρνακα, Πας Νεάπολης, Α.Ε. Χρυσοβεργίου μιας και για δυο συνεχόμενες χρονιές δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Α

Γ.Μ. 

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2909 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.