Παρασκευή, 31η Μαίου 2024  9:15 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 23:38

Ξεκινούν σήμερα οι εκπτώσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύσκολες μέρες περνά το εμπόριο καθώς την τελευταία περίοδο η αγορά έχει παγώσει – Ξεκίνησαν σήμερα οι εκπτώσεις σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της αγοράς.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το agrinioreport.com με την Γενική Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χάιδω Παπαζήση μετά τις 15 Δεκεμβρίου τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τα εμπορικά καταστήματα καθώς ο κλάδος του εμπορίου έχει πληγεί σημαντικά. Η κατάσταση άρχισε να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο μετά την κήρυξη της τραπεζικής αργίας οπότε και η αγορά ουσιαστικά πάγωσε. 

10928682_1042419279118024_180687478_n«Υπήρξαν 5, 6 και 7 μέρες που κάποια καταστήματα δεν έκαναν καθόλου τζίρο. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη ενώ αυτά που κινούνται στην αγορά είναι κυρίως τα απαραίτητα δηλαδή τα τρόφιμα και τα φάρμακα. Ο κόσμος δεν βγαίνει πλέον στην αγορά κυρίως λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων. Από σήμερα ξεκινά επίσημα και η καθιερωμένη περίοδος των εκπτώσεων η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του Αυγούστου σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τους καταναλωτές κυρίως. Είμαι σίγουρη ότι οι εκπτώσεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι πολύ μεγάλες προκειμένου να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο αισιόδοξοι μπορούμε αυτές τις δύσκολες ημέρες», ανέφερε η κ. Παπαζήση.

αγορα

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.