Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  2:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 23:16

Κανδήλα: Τα παιδιά γιόρτασαν τη λήξη των κατηχητικών σχολείων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το προαύλιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Κανδήλας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 το απόγευμα, στη γιορτή λήξης των κατηχητικών συναντήσεων.
Σε μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα, τα παιδιά με το θεατρικό δρώμενο και το υπέροχο χορευτικό συγκρότημα της Ενορίας έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων ήταν δείγμα ότι τα όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση……….
Σε όλα τα παιδιά ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ευφρόσυνος Γρίβας ευχήθηκε να έχουν καλό καλοκαίρι, να είναι πάντοτε κοντά στην εκκλησία και ανανέωσαν το ραντεβού τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για νέες όμορφες στιγμές, ευχαριστώντας όλους τους γονείς των παιδιών που για ακόμη μία χρονιά που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά της μητέρας εκκλησίας.

(ΦΩΤΟ: Βάσω Παππά)

xiromeronews.blogspot.gr

1

 

Διαβάστηκε 2596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.