Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  3:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 22:10

Παίκτες της ομάδας και μαθητές με Πρόεδρο και Δήμαρχο στόλισαν το δένδρο στην πλατεία του Παναιτωλικού (βίντεο, φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήθος κόσμου εδωσε το παρών σήμερα το βράδυ στην πλατεία του Παναιτωλικού συμμετέχοντας στην εκδήλωση στολισμού και ανάμματος του Χριστουγενιάτικου δένδρου της ομάδας.

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου έφτιαξαν στολίδια με πολύ αγάπη για να ομορφύνουν περισσότερο την ομάδα της καρδιάς μας.

PANETOL XMAS TREE 14

Στην πλατεία του γηπέδου Παναιτωλικού με τους παίκτες μαζί με τον Πανέτο στόλισαν μαζί το δέντρο. Βοηθοί ήταν τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ξωτικά και η Ακτίνα Εθελοντισμού. Όλοι έστειλαν τα φαναράκια των ευχών ψηλά στον ουρανό για να είναι τα φετινά Χριστούγεννα γεμάτα από αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος όλα τα τμήματα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ , που είχαν συγκεντρώσει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

PANETOL XMAS TREE 04

Παρόντες ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας , ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και αντιδήμαρχοι. Τοποθέτησαν τα δικά τους στολίδια στο δέντρο και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά Υγεία, Ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα του Αγρινίου.

Στη συνέχεια το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου γέμισε με μελωδίες την Πλατεία Παναιτωλικού με την «JAZZ BAND AGRINIO». Συμμετείχαν οι: Κακαές Ιωάννης -ντραμς, Χρήστος Παπαθανάσης -ηλεκτρικό μπάσο, Θωμάς Παπαθανάσης -ηλεκτρική κιθάρα, Φρανκ-Ιωάννης Παπαδάκης-Γουντ  -πλήκτρα, Καλαϊτζής Γεώργιος  -σαξόφωνο.

PANETOL XMAS TREE 01

PANETOL XMAS TREE 16

PANETOL XMAS TREE 22

PANETOL XMAS TREE 24

PANETOL XMAS TREE 28

Διαβάστηκε 1918 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 02:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.