Κυριακή, 12η Μαίου 2024  2:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 02:20

Εκδήλωση: Στηρίζοντας την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με τον Ενρίκε από το Μεξικό (3/12/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και τυχαίνει να είναι η ημερομηνία του τρίτου σεμιναρίου μου στο Αγρίνιο με σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ (Παράρτημα Αγρινίου).

Όταν επέλεξα τις ημερομηνίες για τα σεμινάρια της ΕΛΕΠΑΠ δεν γνώριζα αυτήν την πληροφορία. Ωστόσο, χαίρομαι ιδιαίτερα που παρέα με τους εκπαιδευτικούς που παρακολουθούν τα σεμινάρια "Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Πληροφορική" θα στηρίξουμε και αυτή τη σημαντική μέρα το σπουδαίο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Και για να πάμε στο θέμα του τρίτου σεμιναρίου της δράσης με τίτλο "Ο Ενρίκε από το Μεξικό", έχω να καταθέσω το εξής: κι αν στα 14 μου χρόνια αγάπησα την Πληροφορική και δέθηκα μαζί της, στα 21 μου λάτρεψα την Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων. Αυτό το Σάββατο θα βρεθώ στο πολυαγαπημένο μου Αγρίνιο, μπροστά στους γνώριμους, πια, συμμετέχοντες της δράσης για να μιλήσω για εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα, έννοιες που πολλοί ενδεχομένως δεν αντιλαμβάνεστε, αλλά θέλω να ελπίζω ότι μέσα από το παιχνίδι μας θα καταλάβετε πολλά.

Για το φινάλε μας λοιπόν, προσκαλώ όλους τους φίλους της παιδικής Λογοτεχνίας, αλλά και της Επιστήμης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών να έρθουν κοντά μας το Σάββατο στις 11 το πρωί και να γεμίσουν τον Κινηματογράφο ΆΝΕΣΙΣ στηρίζοντας το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Αυτό που θα μοιραστώ με πολλή αγάπη με τους συμμετέχοντες είναι το ολοκαίνουριο εκπαιδευτικό μου πρόγραμμα με στόχο την προσέγγιση των βασικών αρχών Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, που θα αναλάβουν να το διεκπεραιώσουν οι μαθημένοι πια "μαθητές" μου.

Και ας πάει πάει ο νους σας στο κακό!
Γιατί έρχομαι...έρχομαι μαζί με τον Ενρίκε από το Μεξικό!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά παιδιά 9-12 ετών, αλλά μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν τις αρχές της Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι.

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 2€, ποσό που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1950 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 20:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.