Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 23:53

Ημέρα εορτής αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους της.

2Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (7-6-2015), δοξολογίες σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειας στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, καθώς και οι απόστρατοι του σώματος.

Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ Δημητρίου.
Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

3
« Τιμούμε σήμερα, τους εν’ αποστρατεία συναδέλφους μας και συνεργάτες, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αστυνομικής οικογένειας. Μιας οικογένειας όπου οι διδαχές και οι εμπειρίες των προκατόχων, μας κατευθύνουν και μας οδηγούν.
Η σημερινή ημέρα είναι μία ημέρα χαράς, τιμής και ικανοποίησης για όλους μας, αλλά ταυτόχρονα επιβάλλεται να είναι και ημέρα μνήμης. Είναι χρέος μας να μη λησμονούμε και να ανατρέχουμε στους συναδέλφους μας, που προσέφεραν τα μέγιστα στο Σώμα και αποτέλεσαν τους  πυλώνες του οικοδομήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ».

4

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 1936 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.