Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  7:46 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 20:35

Παναιτωλικός - Ξάνθη (2-3) Δηλώσεις Προπονητών (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γ. Ματζουράκης: Κάνουμε δώρα

unnamed

Στα πολλά αμυντικά λάθη που έκανε η ομάδα του και επέτρεψαν στην Ξάνθη να φύγει από το Αγρίνιο με τη νίκη εστίασε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης. Συγκεκριμένα είπε:

« Έχουμε καλή ομάδα αλλά κάνουμε δώρα. Όπως και στα Γιάννενα, έτσι και σήμερα. Μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά κλείσαμε με εις βάρος μας σκορ και πριν καλά – καλά αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πίσω με δύο – μηδέν. Ωστόσο η προσπάθεια των παικτών συνέχισε. Στο δύο – ένα όλοι πιστεύαμε στην ανατροπή αλλά ήρθε ένα ομαδικό λάθος, σταματήσαμε για οφσάιντ και το τρία – ένα μας έβγαλε εντελώς έξω από το παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Το γκολ είναι δύσκολο. Να σκεφτείτε ότι πριν από αυτό το παιχνίδι είχαμε έντεκα γκολ και ήμασταν η τρίτη επίθεση του πρωταθλήματος με 1,35 ανά μέσο όρο γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να διορθώσουμε τα λάθη».

Σε ερωτήσεις που του τέθηκαν απάντησε:

Για το ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Παναιτωλικού, το σκοράρισμα ή ότι η αμυντική λειτουργία δέχθηκε πολλές φάσεις από μια ομάδα που γνώριζαν πως παίζει εκτός έδρας:

« Χάθηκε η ισορροπία που δεχθήκαμε ένα γκολ αδούλευτο, το πρώτο. Είχαμε είκοσι τέσσερα γεμίσματα, πιέζαμε. Όμως όταν δέχεσαι ένα γκολ, σαφώς και ο αντίπαλος θα βρει περισσότερους χώρους».

Για το ότι ο Παναιτωλικός δέχθηκε όλες τις φάσεις με πανομοιότυπο τρόπο με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και ενώ η ομάδα συνέχιζε να παίζει με την άμυνα ψηλά:

« Το σκορ ήταν εις βάρος μας, τι θέλατε να παίξουμε, πίσω στην άμυνα; Έπρεπε να κάνουμε προσπάθεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την επιθετική λειτουργία αν το πλάνο ήταν αυτό που είδαμε, με σέντρες:

« Είχαμε την πρωτοβουλία και κάναμε δώρο το πρώτο γκολ. Με τέτοια λάθη δε μπορούμε να ζητήσουμε αποτέλεσμα. Κάναμε χοντρά λάθη. Με τη Λάρισα είχαμε αξιολόγηση 208 πόντους και ο αντίπαλος 103 και κόντεψε να πάρει αποτέλεσμα. Στην αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και καλύτεροι και έτσι πρέπει να είμαστε».

Σε επισήμανση του agrinionews.gr ότι αντί να δούμε σήμερα αμυντική βελτίωση είδαμε κάτι προς το χειρότερο με τα συνολικά γκολ που έχει δεχθεί εντός έδρας ο Παναιτωλικός στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια να φτάνουν τα έξι, σχολίασε:

« Είναι αλήθεια αυτό. Όταν ανοίγει η πόρτα, μετά δεν έχεις υπομονή. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχεις υπομονή και να ζητήσεις οργανωμένα το γκολ. Όταν όμως έχεις ανοίξει εσύ μόνος σου την πόρτα, από εκεί και πέρα αντιλαμβάνεσαι ότι θα ανοίξει ακόμη περισσότερο».

            Π.Κ.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αξίζαμε τη νίκη

unnamed-1

Στο τέλειο πνεύμα που είχε η ομάδα του και το πώς διαχειρίστηκε το παιχνίδι στάθηκε ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου που τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ξάνθη άξιζε τη νίκη. Αναλυτικά:

« Η ομάδα μας έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ένα τέλειο πνεύμα για να παλέψουμε σήμερα. Την ίδια στιγμή οι παίκτες είχαν την εξυπνάδα στο γήπεδο και πολύ καλές αξιολογήσεις στις φάσεις. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μέρος. Για να είμαι ειλικρινής, το αποτέλεσμα είναι 3-2 αλλά θα έπρεπε να είναι κάτι παραπάνω για εμάς παρά το γεγονός ότι πήραμε τους τρεις πόντους. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός παίζοντας με ψηλές μπάλες κατάφερε να ασκήσει πίεση στην περιοχή μας. Ξεκινήσαμε σκοράροντας στο δεύτερο μέρος και από εκεί και πέρα ο έλεγχος ήταν απόλυτα δικός μας. Το μεγάλο λάθος του διαιτητή που έδωσε ένα πέναλτι που δεν ήταν έκανε τον Παναιτωλικό να ανακτήσει τις ελπίδες του για να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά οι παίκτες μου κατάφεραν να κρατήσουν την ηρεμία τους και κατάφεραν να σκοράρουν ακόμη ένα γκολ και είχαμε ακόμη ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού του έδωσε κάποιες ελπίδες αλλά αμυνθήκαμε πολύ καλά στα τελευταία οκτώ λεπτά και στο τέλος πήραμε το τρίποντο το οποίο και αξίζαμε».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει και άλλο διαιτητικό λάθος στη μη αποβολή του Τριάδη (σ.σ. δεύτερη κίτρινη που δε δόθηκε από τον Τίκα), ο κ. Λουτσέσκου σχολίασε:

« Συγνώμη που θα σας το πω αλλά υπήρχαν περισσότερα λάθη απέναντι στη δική μας ομάδα».

                                                                                                                        Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1814 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 20:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.