Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  11:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 23:33

Χόρεψαν επτά δημοτικά σχολεία στις εκδηλώσεις τις ΚΕΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι παραστάσεις των τμημάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης από το Αγρίνιο και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα στο Δημοτικό κινηματογράφο “Ελληνις”.
Την Πέμπτη παρουσιάστηκαν χορευτικά από τα Τριαντέϊκα, τα Κλεισορεύματα, το Αγγελόκαστρο, το ΚΑΠΗ Αγρινίου, τα :4ο – 6ο – 9ο – 10ο – 11ο – 11ο  & 17ο Δημοτικά σχολεία, την “Ηλιαχτίδα” .
Την εκδήλωση έκλεισε το τμήμα yoga του Δήμου Αγρινίου.
“Μεγάλη ήταν η συγκίνηση που για πρώτη φορά συμμετείχε ένα πολυπληθές τμήμα του ΚΔΑΠ Αγρινίου (Βαρνακιώτη ) καθοδηγούμενο από τη δασκάλα τους Βασιλική Κίτσου.
Μεγάλα χαμόγελα από τα παιδιά που το απόλαυσαν τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από όλο τον κόσμο και τους γονείς τους.
Ο Υπεύθυνος του ΚΔΑΠ Αγρινίου (Βαρνακιώτη) κ. Μανώλης Περιβόλας ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου για τη διάθεση της δασκάλας στην εν λόγω δομή”, αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου.
Το τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου Αγρινίου απασχολεί 15 χοροδιδασκάλους καθηγητές φυσικής αγωγής και συμμετέχουν 13.000 μαθητές.
Συντονιστής των τμημάτων είναι ο κ. Χαράλαμπος Τσιάμης

IMG_20150604_203359

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2333 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.