Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:39 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 17:45

«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια» απο την Δήμο Αγρινίου στις 5/10/2016

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών και των Εμβολίων που διοργανώνουν το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠ), η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας (ΕΕΧ), η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (ΕΕΛ) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:


«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια»

την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ.
στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου (κτίριο πρώην Τράπεζας της Ελλάδας)

Το θέμα θα αναπτύξει η κ. Ευθυμία Γιαννιτσιώτη, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Επιμελήτρια Α΄, Δ΄ Παθολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».
Συντονιστής: Γεώργιος Ροϊδης, Εκδότης
Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο από όλους τους Δημότες:
• Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
• Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση,
• Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Διαβάστηκε 1562 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.