Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 21:48

Πλατανιάς - Παναιτωλικός (0-0). Τι δήλωσαν οι προπονητές.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματζουράκης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς»

matzour

Tην πεποίθησή του ότι ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να νικήσει στα Χανιά τον Πλατανιά κατέθεσε μετά το 0-0 ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Ματζουράκης. Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε:

«Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, πράγματι, ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο εμείς θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και να φύγουμε πιο ευχαριστημένοι, ακόμα περισσότερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και σε αυτούς του κ. Παράσχου».

 

Παράσχος: «Χάσαμε τσάμπα δύο βαθμούς»

225334

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως οι Αγρινιώτες έπαιξαν κλειστά και αυτό τους εμπόδισε να κάνουν το παιχνίδι τους, πως δεν είχαν στις σωστές πάσες στις πλαγιοκοπήσεις που έκαναν και το γεγονός πως ανοίχτηκε στο δεύτερο ο Παναιτωλικός, τους εκνεύρισε, δίνοντας σύνθημα για το επόμενο ματς μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
Αναλυτικά: «Σήμερα πιστεύω ότι χάσαμε δύο βαθμούς, παρόλο που νομίζω ότι τους αξίζαμε, αν και κάναμε κάποια λαθάκια τα οποία μπορούσαν να μας στοιχίσουν και να χάσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε πάρα πολύ κλειστά και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο.
Εκεί είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη υπεροχή, δυστυχώς, όμως, διαπιστώσαμε ότι, αν και πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο πάρα πολλές φορές, δεν είναι σωστή η τελική μας πάσα. Ούτε τις κατάλληλες θέσεις μπορούσαμε να πάρουμε, αλλά δεν μπορούσαν και οι παίκτες, οι οποίοι πλαγιοκοπούσαν την αντίπαλη εστία, να βρουν τους συμπαίκτες τους.
Από εκεί και πέρα, όσο περνούσε ο χρόνος, και στο δεύτερο ημίχρονο που ο Παναιτωλικός ανοίχτηκε κάπως, δυστυχώς, όσο περνούσε ο χρόνος, τα νεύρα μας ήταν λίγο περισσότερο από το κανονικό και είχαμε λάθος επιλογές και ευτυχώς δεν μας στοίχισε το λάθος που κάναμε, να χάσουμε το παιχνίδι στο 90′.
Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα, οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, όπως ο Παναιτωλικός σήμερα, με πολύ ψηλά παιδιά, με δυνατές μονομαχίες και έτσι φτάσαμε σε αυτό το 0-0. Η ζωή συνεχίζεται.
Από εκεί και πέρα, έχουμε το επόμενο παιχνίδι, παρόλο που έχουμε και τη διακοπή, για να μπορέσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες, τα λάθη τα οποία κάνουμε, να τα περιορίσουμε».

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1179 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.