Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 20:23

Αγρίνιο: Με επιτυχία εκπαιδευτική επίσκεψη της τάξης Μαθητείας του 1ου ΕΠΑΛ σε super market της πόλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2024 εκπαιδευτική επίσκεψη  των μαθητευόμενων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, στο Super Market Πριτσούλη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται για μαθητευόμενους των ειδικοτήτων:  Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων, Τεχνικών Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού, Τεχνικών Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, Τεχνικών Φυτικής Παραγωγής, 

Οι υπεύθυνοι της Επιχείρησης ξενάγησαν και ενημέρωσαν τους μαθητευόμενους στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ειδικότητα χωριστά.

«Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση της Επιχείρησης καθώς και τον κ. Στάχτιαρη Θωμά υπεύθυνο των εγκαταστάσεων Ψύξης – Κλιματισμού και Αερισμού της Επιχείρησης», τονίζεται σε ανακοίνωση του σχολείου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 197 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.