Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  8:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 19:26

Αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Οι θεατές δεν αντέχουν να τη δουν μέχρι το τέλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτή την περίοδο φαίνεται πως παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς, η οποία έχει κάνει ακόμα και τους λάτρεις του είδους να μην μπορούν να την παρακολουθήσουν ολόκληρη.

Ο λόγος για την ταινία «The First Omen» (Ο Πρώτος Οιωνός) που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις αρχές Απριλίου. Πρόκειται για πρίκουελ της κλασικής ταινίας (Η προφητεία) του Ρίτσαρντ Ντόνερ που κυκλοφόρησε το 1976.

Πρωταγωνιστεί η Νελ Τάιγκερ Φρι (Nell Tiger Free), στον ρόλο «μιας νεαρής Αμερικανίδας η οποία στέλνεται στη Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία, αλλά συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα προκαλέσει τη γέννηση του κακού».

Ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του το «The First Omen» έχει κερδίσει τους λάτρεις του είδους, καθώς οι περισσότεροι δήλωσαν ότι έμειναν τρομοκρατημένοι.

«Με έπιασε το στομάχι μου και τρόμαξα όσο δεν φαντάζεστε», έγραψε κάποιος χρήστης στο X όταν είδε την ταινία. «Έμεινα έκπληκτος με την ταινία. Τουλάχιστον σε δύο στιγμές με έκανε να φύγω από τη θέση μου», έγραψε ένας άλλος.

pronews.gr

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.