Σάββατο, 4η Μαίου 2024  9:07 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 18:26

«STOP Bullying. Μην το ανέχεσαι. Μίλα»: Το συγκλονιστικό βίντεο της εκστρατείας ενάντια στην ενδοσχολική βία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο ξεκινάει η εθνική καμπάνια για την αντιμετώπιση της μάστιγας της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Στο βίντεο παρουσιάζονται δραματοποιημένα γεγονότα από το σχολικό περιβάλλον με επίκεντρο την άγρια επίθεση 15χρονων σε συμμαθητή τους. Οι τραμπουκισμοί, ο χλευασμός, η απομόνωση, οι επιθέσεις, ο φόβος και η σιωπή...

«Για να σπάσει ο φαύλος κύκλος της βίας πρέπει να μιλήσεις πρώτα εσύ», είναι το κεντρικό μήνυμα του βίντεο, που δημιουργήθηκε για την καμπάνια «STOP Bullying - Μην ανέχεσαι το Bullying. Μίλα. Μπορείς».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε και μια σειρά από μέτρα ενάντια στην ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό, αλλά και τη δημιουργία της πλατφόρμας stop-bullying.gov.gr, στην οποία οι μαθητές, γονείς και καθηγητές μπορούν να υποβάλλουν αναφορές για περιστατικά, στα οποία τα παιδιά υπήρξαν μάρτυρες ή θύματα.

Δείτε το βίντεο:

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.