Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  4:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 22:51

Ζωντανή Εμφάνιση του Θωμά Δημητρακόπουλου στο Concerto Cafe Artistic: Μια Βραδιά γεμάτη με Μουσική και Συναίσθημα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θωμάς Δημητρακόπουλος επιστρέφει στην μουσική σκηνή του Concerto Cafe Artistic για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με μουσική και συναίσθημα. Η εκδήλωση πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 25 Μαΐου, όπου ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο γνωστές διασκευές από το έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο όσο και δικά του τραγούδια από τις πρόσφατες και παλαιότερες κυκλοφορίες του.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 και η είσοδος θα είναι στα 6 ευρώ.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο, 25 Μαΐου Ώρα: 21:00 Τοποθεσία: Concerto Cafe Artistic, Μάγερ 18, Αθήνα, Ελλάδα Τηλέφωνο για κρατήσεις: 21 0524 3330 / 697012238

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, επισκεφτείτε τη σελίδα του Concerto Cafe Artistic στο Facebook: https://www.facebook.com/concertocafeartisticplateiavathi/

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια μαγευτική βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα με τον Θωμά Δημητρακόπουλο.

Διαβάστηκε 247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.