Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  11:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 21:01

Νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις του Αγρινίου – Τι ειδικότητες ζητούνται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι ειδικότητες ζητούνται

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διανομής τροφίμων γνωστής επωνυμίας, ζητά:

  • Πωλητή με προϋπηρεσία επιθυμητή και όχι απαραίτητη, ηλικίας έως 45 ετών.
  • Οδηγό – Διανομέα με επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Προϋπηρεσία επιθυμητή και όχι απαραίτητη. Ηλικίας έως 50 ετών.

Αποστολή Βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6936144575.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ προσωπικό για να στελεχώσει το Τεχνικό Τμήμα επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον Κλάδο των Υπηρεσιών Απεντόμωσης – Μυοκτονίας – Γενικών Απολυμάνσεων (σε Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα) και στον Κλάδο της Συντήρησης Φωτοβολταικών Συστημάτων (εργασίες Καθαρισμού Φ/Β Πάνελ και Αποψίλωσης οικοπέδων Φ/Β Συστημάτων).

Απαραίτητα προσόντα

  • Α)ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
  • Β)ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ (ή αντίστοιχης Σχολής)
  • Γ)ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  • ΣΗΜ.Θα εκτιμηθεί αντίστοιχη ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ σχετικά με τον κλάδο.

Πού θα επικοινωνήσετε

Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ στα παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν για συνέντευξη κατά τις εργάσιμες ημέρες (10.00-15.00) στο παρακάτω τηλέφωνο: 6977203663, υπεύθυνος Καραπάνος Σπύρος.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ προσωπικό κουζίνας με προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, για μόνιμη εργασία, σε επιχείρηση του Αγρινίου.

Αποστολή βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6980732987.


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 345 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία