Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  12:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 11:36

Να ενταχθούν και Μακρυνεία-Αγγελόκαστρο στο Πρωτοδικείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε διαβούλευση τέθηκε ο νέος δικαστικός χάρτης ο οποίος και επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία της Δικαιοσύνης και στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναφορικά με το διακύβευμα του Κεντρικού Πρωτοδικείου της Αιτωλοακαρνανίας, το Σχέδιο Νόμου προβλέπει τη λειτουργία του στο Αγρίνιο, με την ικανοποίηση στο νομικό κόσμο της πόλης να είναι μεγάλη. Προβλέπει παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι και Περιφερειακή στη Ναύπακτο.

Διατηρεί ωστόσο μια στρέβλωση, αυτή την παραμονής στην αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου των  Δημοτικών Ενότητων Μακρυνείας, Αγγελοκάστρου και Αρακύνθου του Δήμου Αγρινίου. Περιοχών των οποίων η καθημερινότητα συνδέεται πρωτίστως με το Αγρίνιο.

Το ζήτημα θίγει σε ανάρτηση του και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου και αναπληρωτής δημάρχου Βασίλης Φωτάκης που προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.