Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:15 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 20:59

Αγρίνιο: "Ο Πανάγιος Τάφος - Το Μνημείο και το Έργο" δια στόματος της Α. Μοροπούλου - Ιδιαίτερης βαρύτητας εκδήλωση (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερης βαρύτητας εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Πέμπτης 04/04, η οποία άφησε ιδιαίτερο "αποτύπωμα", καθώς εκτός από το σημαντικό και ενδιαφέρων θέμα της εκδήλωσης, μίλησε η Καθηγήτρια του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Αντωνία Μοροπούλου.

Ειδικότερα, το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και το Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσαν εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας που αφορούσε τον Πανάγιο Τάφο, ως μνημείο και ως έργο.

Η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και άκουσε σημαντικά στοιχεία για τον Πανάγιο Τάφο, τα οποία δεν θα μπορούσε να μάθει, ενώ τα άκουσε από το πλέον κατάλληλο άτομα, την κα. Μοροπούλου.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και οι αντιδήμαρχοι Γ. Μπόκα, Λ. Σκουφής, Α. Σκαρτσάρης. Εκ μέρους του Εργαστηρίου "Παναγία Ελεούσα" βρέθηκε η Πρόεδρος με την πλαισίωση και άλλων μέλη του εργαστηρίου.

Επίσης, από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης και Αντιπεριφερειάρχης Λίνος Μπλέτσας που εκπροσωπούσε παράλληλα και το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Εκ μέρους της Μητρόπολης Αιτωλίας και Αιτωλίας βρέθηκε ο Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκε και η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Λαμπρινή Κολοβού.

Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.