Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  5:12 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 20:42

Νωρίτερα η καταβολή του Δώρου Πάσχα από την ΔΥΠΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαζί με το επίδομα ανεργίας και αρκετά νωρίτερα από τους εργαζόμενους θα λάβουν οι άνεργοι το Δώρο Πάσχα 2024 από την ΔΥΠΑ. Όπως κάθε χρόνο, η Υπηρεσία θα καταβάλλει το Δώρο Πάσχα σε χιλιάδες ανέργους την εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ θα γίνει και προπληρωμή των επιδομάτων και της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Μεταξύ 22 με 26 Απριλίου αναμένεται να καταβληθεί το Δώρο Πάσχα 2024 και να γίνει η προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας, επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας. Η προπληρωμή θα ολοκληρωθεί αυτόματα, μέσω απ’ ευθείας κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα