Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 20:40

33 εργαστήρια δια ζώσης συμβουλευτικής σε 24 ΚΠΑ2 της ΔΥΠΑ τον Απρίλιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την επιτυχημένη πορεία των διαδικτυακών εργαστηρίων ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη στην αγορά εργασίας, η ΔΥΠΑ ξεκινά την υλοποίηση δια ζώσης εργαστηρίων ομαδικής συμβουλευτικής για εγγεγραμμένους ανέργους στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), για πρώτη φορά σε όλη τη χώρα. Τα εργαστήρια αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες της ΔΥΠΑ για τη συστηματική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συμβουλευτικής προετοιμασίας στους πολίτες που αναζητούν εργασία, με στόχο την προετοιμασία τους για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ένταξη στην αγορά εργασίας.

Για τον μήνα Απρίλιο η ΔΥΠΑ θα υλοποιήσει 33 δια ζώσης εργαστήρια σε 24 ΚΠΑ2 σε όλη την Ελλάδα. Τα εργαστήρια, διάρκειας 3 ωρών, θα πραγματοποιηθούν από εργασιακούς συμβούλους και θα ξεκινούν από τις 9:00 έως τις 11:00 στις ημερομηνίες του παρακάτω πίνακα. 

Οι συμμετέχοντες με βιωματικό τρόπο θα ενημερώνονται  για τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, καθώς και την προετοιμασία για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο.

Οι θεματικές ενότητες των εργαστηρίων:

  • Πως να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)
  • Πως να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)
  • Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ)
  • Πως να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ)

Οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι στο ψηφιακό μητρώο της ΔΥΠΑ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στέλνοντας μήνυμα (email) με τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΚΠΑ2 (δείτε πίνακα), το οποίο υλοποιεί το εργαστήριο που τους ενδιαφέρει.  

Στο κάθε εργαστήριο υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής.

Η συμμετοχή θα επιβεβαιώνεται από ηλεκτρονικό μήνυμα που θα λαμβάνουν από το ΚΠΑ2, με πληροφορίες για τη διεύθυνση και τις ώρες διεξαγωγής του εργαστηρίου. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

ΗΜΕΡ. ΚΠΑ2 ΘΕΜΑΤΙΚΗ EMAIL
10/4/2024 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12/4/2024 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12/4/2024 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15/4/2024 ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17/4/2024 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17/4/2024 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18/4/2024 ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18/4/2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18/4/2024 ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18/4/2024 ΚΙΛΚΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18/4/2024 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18/4/2024 ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19/4/2024 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19/4/2024 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19/4/2024 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19/4/2024 ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22/4/2024 ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22/4/2024 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22/4/2024 ΠΑΤΡΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22/4/2024 ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23/4/2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23/4/2024 ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24/4/2024 ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΙΛΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24/4/2024 ΒΕΡΟΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24/4/2024 ΔΑΦΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24/4/2024 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24/4/2024 ΞΑΝΘΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24/4/2024 ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24/4/2024 ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25/4/2024 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25/4/2024 ΠΑΤΡΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25/4/2024 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
26/4/2024 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://dypa.gov.gr/ 

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία