Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:30 πμ
 
wm small
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:49

Το Αγρίνιο απαίτησε «να προχωρήσει τώρα» ο δρόμος Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι (φωτο-video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμική χαρακτηρίζεται η συγκέντρωση που διοργάνωσε σήμερα το πρωί της Κυριακής 31/3 στο Αγρίνιο το Συντονιστικό για το δρόμο Αγρινίο-Καρπενήσι, στον κόμβο Τσίγκα, στην είσοδο της πόλης.

Η κινητοποίηση είχε αποφασιστεί μετά από ζυμώσεις που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, μετά και τις δυσμενείς εξελίξεις, δια στόματος Υπουργού Υποδομών, ότι καμία εξέλιξη δε θα υπάρξει για το δρόμο για τα επόμενα τρία χρόνια παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη από το 7ο έως το 28χλμ.

Το «παρών» έδωσαν δεκάδες συμπολίτες που θέλησαν με την παρουσία τους να στηρίξουν την διεκδίκηση για την υλοποίηση ενός δρόμου που θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Παρόντες και συμπολίτες από την γειτονική Ευρυτανία που ταξίδεψαν μέχρι το Αγρίνιο για να ενώσουν τις φωνές τους με τους Αγρινιώτες και Αιτωλοακαρνάνες.

Με την παρουσία τους εκδήλωσαν την στήριξή τους στο αίτημα για την κατασκευή του δρόμου οι βουλευτές Μίλτος Ζαμπάρας και Χριστίνα Σταρακά, καθώς και οι δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμούς.

Το λόγο αρχικά πήραν οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Λίνος Υφαντής και Σωκράτης Κωστίκογλου. Το λόγο επίσης έλαβαν οι Λίνος Μπλετσας (πρόεδρος ΤΕΕ), Παναγιώτης Τσιχριτζής (πρόεδρος Επιμελητηριου), Γιώργος Παπαναστασίου (αντιπρόεδρος οδοντιατρικού συλλόγου), Χρήστος Κωστακόπουλος (περιφερειακός σύμβουλος), Δημήτρης Νικάκης (πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου), Δημήτρης Τραπεζιώτης (επικεφαλής συνδυασμού Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο), Βασίλης Τσάρκος (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Τομάρας (αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας) πάτερ. Ευάγγελος Φεγγούλης, Λεωνίδας Μάττας (πρόεδρος Ραδιοταξί Αγρινίου).

Αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία των κυβερνητικών βουλευτών του νομού, υπό το πρίσμα ότι απαιτείται για τα αιτήματα που αφορούν όλη την περιοχή να υπάρχει συστράτευση δυνάμεων, πέρα από κομματικές ταυτότητες.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής η οποία θα επιδιώξει να προγραμματίσει ραντεβού με τον πρωθυπουργό ώστε να διαβιβάσει το πάνδημο αίτημα Αιτωλοακαρνάνων και Ευρυτάνων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

O χαιρετισμός του Δημήτρη Τραπεζιώτη:

diamartyria kombos (1)

diamartyria kombos (3)

diamartyria kombos (4)

diamartyria kombos (5)

diamartyria kombos (6)

diamartyria kombos (7)

diamartyria kombos (8)

diamartyria kombos (9)

diamartyria kombos (1)

diamartyria kombos (2)

diamartyria kombos (3)

diamartyria komvos (1)

diamartyria komvos (2)

diamartyria kombos (4)

komvos diamartyria (1)

komvos diamartyria (2)

komvos diamartyria (3)

komvos diamartyria (4)

komvos diamartyria (5)

komvos diamartyria (6)

komvos diamartyria (7)

komvos diamartyria (8)

komvos diamartyria (9)

komvos diamartyria (10)

komvos diamartyria (11)

komvos diamartyria (12)

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.